Berendelték az Outlander következő két(!) évadát!

Tegnap este a Starz bejelentette: ugyan még nem ért véget az Outlander második évada, de már most biztos, hogy érkezik a folytatás. És nem is akárhogy: rögtön a harmadik és a negyedik évadot is berendelték! 

Azt is megerősítették, hogy továbbra is követik a könyvsorozatot, azaz a harmadik évad a nem is olyan régen magyarul is megjelent Az utazó alapján készül, a negyedik évad pedig a Drums of Autumn történetét fedi majd le. A bejelentésnél a csatorna vezérigazgatója, Chris Albrecht többek között arról is beszélt, hogy az Outlander olyasmi, amit még nem láthattak az emberek korábban televízióban: erős női főhőssel operál, bemutatja a felföldi élet nehézségeit és egy időutazós szerelmi történetet mutat be, aminél gyönyörűbbet ritkán látni. 

A bejelentés dátumát sem véletlenül választották: tegnap volt ugyanus az első Outlander könyv megjelenésének 25. évfordulója, amit a rajongók csak Outlander napként tartanak számon. 

Az kétségtelen, hogy ennél jobb hírrel nem is ünnepelhették volna.
Berendelték az Outlander következő két(!) évadát! Berendelték az Outlander következő két(!) évadát! Reviewed by Deszy on 6/02/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.