Breaking News

Jamie McGuire: Varázslatos szerelem {Értékelés + Nyereményjáték}

Jamie McGuire: Varázslatos szerelem

A blogturnéról




A Maxim kiadó jóvoltából megjelenik a Véletlen szerelem trilógia harmadik, befejező kötete!
Erin és Weston különböző fősulira megy, vajon túléli a szerelmük ezt a változást? Erin vér szerinti szülei aggódnak érte, elveszítik esetleg örökre a lányt?
A két fiatal, Weston és Erin szerelmi története végéhez érkezett, most végre megtudhatjuk mi történik velük.
Ha te is kíváncsi vagy, tarts velünk a hat állomásos blogturnén!

Kapcsolódó bejegyzések:




Eredeti cím: Happenstance 3.
Kiadó: Maxim
Oldalszám: 216
Fordító: Béresi Csilla
ISBN: 9789632616964
Sorozat: Véletlen 3.
Kezelhető-e standalone-ként? Nem
Nézőpont: E/1
Függővég: nincs
Bechdel-teszt: átment
Moly link
Goodreads link (3,98)
Megrendelési link
Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik…
Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában.
Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minden maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.


Az első mondat:


"Takarodj haza, oltsd el a villanyt, és nyírd ki magad!"

Véleményem


Őszintén szólva én magam sem hiszem el, hogy a második rész vége után mennyire örültem, hogy rögtön olvashatom tovább a sztorit. Nem volt igazán függővég, nem is észveszejtően magába szippantós a történet, mégis érdekelt hogyan tovább. Annyit beszéltek az előző részebn a szereplők a bálról, hogy úgy éreztem, most már nagyon kijár nekem. Ráadásul nyilvánvaló volt, hogy várnak ránk megválaszolandó kérdések ebben a részben, nevezetesen hogy mi lesz ez egész egyetem kérdéssel.

Ennek ellenére nem voltam rá felkészülve, hogy ennyire hosszú időszakot felölel majd időben a zárókötet. Nem csupán a záróbál és a nyár története ez, hanem már az egyetemi időszak elejébe is belemászunk kicsit. Ez önmagában még nem feltétlenül sokkoló, hiszen ha igazi happy endet akarunk, abba belefér, hogy megtudjuk, sikerült-e a gimin túl is a kapcsolat. Viszont az, hogy hogy jutottunk el odáig, bevallom, meglepett.

Erin családi konfliktusai nagyrészt lerendeződtek, három köteten keresztül ez már nem tart ki, így a harmadik részre jobbára az iskolai szívatások maradtak, ez pedig nem lett volna elég - főleg, hogy ez a leghosszabb a három rész közül. A drámát Weston szállította.

Az, hogy egyetem után hogy lesz, szerintem minden ilyen kapcsolatnál nagy para, még akkor is, ha egy helyre, vagy egymáshoz közeli egyetemre mennek, hiszen nagy kérdés a gimis kapcsolatok élettartama. Hát még ha nem is egy helyre terveznek menni.

Szóval igazából az, hogy felmerül ez problémaként, tetszik. És az is, hogy a nagy rózsaszín szerelem közepette sem kezelik a szereplők evidensként, hogy együtt maradnak - illetve pont az a konfliktusforrás, hogy ez mennyire evidens. De úgy érzem, kicsit átestünk a kérdéssel a ló túloldalára. Egyik szereplő sem tökéletes persze, és örülök, hogy ez végre meg is jelent, de sokszor már túlzónak éreztem Weston reakcióit. Konkrétan a történet bizonyos pontjain már felmerült bennem, hogy valami pszichológiai problémája van, és ez lesz a nagy csavar.

Aztán eljutottunk a végéig, amivel meg pontosan ennek az ellentéte volt a problémám: a hosszú-hosszú vívódás után gyorsnak éreztem, határozottan túl gyorsnak és túl egyértelműnek. Még kellett volna nekem egy kis idő, hogy ezt így el tudjam fogadni és igazán át tudjam érezni.

EGYNEK ELMEGY



Nyereményjáték


Erin és Weston immár főiskolára mennek, mostani játékban ehhez kapcsolódó feladatotok lesz, méghozzá címer alapján kitalálni melyik amerikai felsőoktatási intézmény emblémáját látjátok. Mivel ez nem egy könnyű feladat, segítségül láthatjátok nevének első betűjét és az alapításának éve alapján könnyebb beazonosítani őket.
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk. 



a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje



05.31 CBooks
06.05 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések