Breaking News

Six of Crows alkotások nyereményjátékkal!

Úgy tűnik, a kártyák nem csak a Cassandra Clare-Cassandra Jean író-illusztrátor párost ihlették meg (ők az Árnyvadász univerzumhoz tarotpaklit készítettek), hanem Leigh Bardugot és Kevin Wada illusztrátort is. 

Ők a Crooked Kingdomhoz készültek francia kártyás illusztrációkkal, melyeken a regény szereplőit láthatjuk. A képek majd egy poszterre kerülnek, ezt fogja dedikálni a szerző a Comic-Conon. 

Akik nem tudnak eljutni a Comic-Conra - nagy eséllyel tehát minden magyar rajongó -, játszhatnak a poszterekért! Az írónő két játékkal is készült, és a jó hír, hogy ezek nemzetköziek, szóval nem csak amerikaiak játszhatnak a nyereményért. Az egyik módszer, hogy követitek az írónőt Tumblr-en és repostoljátok a bejegyzését, a másik, hogy Instagramon kedvencelitek a képet és megjelöltök egy barátot a kép alatt. 

Inej

Jesper

Wylan/Kuwei

Matthias

Kaz

Nina

2 megjegyzés:

  1. Számíthatunk esetleg arra, hogy lefordítják magyarra? Annyira el szeretném olvasni, de nem elég biztos az anhol tudásom ahhoz, hogy elkezdjem angolul..

    VálaszTörlés
  2. Számíthatunk esetleg arra, hogy lefordítják magyarra? Annyira el szeretném olvasni, de nem elég biztos az anhol tudásom ahhoz, hogy elkezdjem angolul..

    VálaszTörlés