Breaking News

Új hírek Sarah J. Maas sorozatairól!

Igazán izgalmas hírekkel szolgált ma az Entertainment Weekly Sarah J. Maas rajongóinak! Bejelentették ugyanis, hogy az írónő még hat könyvet ír majd az A Court of Thorns and Roses című sorozatához, az Üvegtrónhoz pedig még három új kötet várható. 

Jövőre jelenik meg az Üvegtrón sorozat hatodik, befejező kötete, ezzel együtt pedig érkezik egy kiegészítő novella is, ami Chaolról szól majd. De ez még nem minden! Jól mutatja a sorozat sikerét, hogy egy útmutatót is megjelentet hozzá a Bloomsbury. A The World of Throne of Glass (Az Üvegtrón világa) bemutatja majd Erilea világát, a helyszíneket, a varázslatot, az isteneket, a politikát, a különböző lényeket, a nyelvet és emellett egy idővonallal is szolgál majd a regényfolyam eseményeiről - természetesen sok-sok illusztrációval. Ami a másik sorozatot illeti, az ACOTAR-hoz legközelebb egy színező jelenik meg, szintén 2017-ben. A másik öt kötet megjelenése 2018-tól várható. 

Szintén jó hír lehet a magyar rajongóknak: az A Court of Thorns and Roses érkezik magyarul is a Könyvmolyképző gondozásában. Nincsenek megjegyzések