Breaking News

Cover Reveal - Kim Harrison: Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne

Megint egy Könyvmolyképző borítóleleplezéssel érkezem, Kim Harrison legújabb könyve kapta meg a magyar külsejét - és azt kell mondanom, nekem nagyon bejön.

Fülszöveg:


Néhanapján egyszerűen nem győzhetsz.

Rachel Morgan a boszorkány és ex-fejvadász sikeresen meglépett a korrupt vállalat elől, aminek dolgozott, túlélte, hogy összeköltözött egy vámpírral, hogy beindította a saját nyomozóirodáját, és szembeszállt egy vámpírmesterrel.

De lakótársa, Ivy visszaeső vérivó; a pasija, Nick határozatlan időre elhagyta a várost, és úgy tűnik, nem siet vissza; az eszméletlenül vonzó vámpír srác, Kisten pedig állandóan kísértésbe ejti, közben pedig Cincinnati alvilágában dúl a hatalmi háború.

És egy nagyobb gonosz is éledezik. Hogy megmentse a családját, és rács mögé dugja a vámpírmestert, Piscaryt, Rachel rossz alkut kötött, és most elszabadul a pokol – szó szerint. Mert, ha Rachel nem állítja meg Algaliareptet, a fődémont, akkor az lerántja őt a mágikus örökkévalóba, és szolgává teszi a lelkét. Örök időkre.

>>> Tedd kívánság és/vagy várólistára! <<<


És akkor a borító:



A szerzőről:


Kim Harrison Tornado Alley-ben született és nevelkedett, de jelenleg egy tikkasztóbb éghajlatú helyen tölti mindennapjait. A Boszorkányfutam írónője nagyon rosszul billiárdozik, de nagyon jó kockajátékokban. Dobolni is szokott, amikor senki sem hallja, és rendkívül nehéz megtalálni újhold idején. 

Nincsenek megjegyzések