Breaking News

Új borítókkal érkezik a Percy Jackson magyarul!

Korábban már áradoztam egy sort arról, mennyire tetszenek a Percy Jackson sorozat új borítói. Modernek, kapcsolódnak a sztorihoz, és imádom, amikor valami extrát is nyújtanak.

Ezeknél pedig ez adott, ugyanis az egész sorozatra terveztek. Mivel már mind az öt Percy Jackson és az olimposziak kötet megjelent, mire elkészültek az új borító, olyan borítókat tudtak tervezni, amik jól tükrözik a sorozat... nos, sorozat mivoltát. Önmagában is megállja a helyét minden borító, de amint egymás mellé kerül az összes kötet... bumm! Egy nagy képet ad ki az öt könyv. 

A kinti változat mind az öt könyvvel


Hát lehet ezt nem imádni? 

Az eddigi négy magyar borító, már összeolvasztva


Túl sok reményem nem volt, hogy ezt mi is élvezhetjük majd a magyar kiadásnál, de szerencsére így van! A Könyvmolyképző most az eredeti és a filmes borítók után ilyen köntösben is hozza magyarul a sorozatot! 

Most már csak az a kérdés, mit kezdjen az, akinek nagyon tetszenek, de már ott csücsülnek a könyvek a polcán? Azaz: mit csináljak?

Mindenesetre egy kis gondolkozási idő még van (a pénztárcának), mert egyelőre nem előrendelhetőek a kötetek - de ami késik, nem múlik.

Egyébként ITT lesznek majd előrendelhetőek, ITT pedig a véleményemet olvashatjátok az első részről.

FRISS!

A gerinc is olyan lesz, mint a külföldi kiadásé:


1 megjegyzés: