Breaking News

12 új Fallen jelenetfotó!

Új, izgalmas jelenetfotók érkeztek a Fallen filmből! Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: csókolózós kép, az első pillantás Rolandra, vívóóra, kosztümös fotó a múltból...


A történet:

Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani... A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet.


 A film első előzetesét ITT nézheted meg, még több Fallen hírért katt IDE. A borítóra kattintva pedig beszerezheted a könyvet.

Nincsenek megjegyzések