Breaking News

Csúszik A Setét Torony film

Korábban már írtam néhányszor arról, hogy érkezik Stephen A Setét Torony című sorozatának filmadaptációja. A Setét Torony első része, A harcos 1982-ben jelent meg, azóta pedig több kötet is követte a sorban. Épp ezért merült fel a kérdés, hogy mit is láthatunk majd pontosan a képernyőn. Stephen King az Entertainment Weeklynek a következőt nyilatkozta: "A film in medias res kezdődik, a történet közepén a legeleje helyett, ami a rajongókat kicsit dühítheti, de majd megbékélnek."

A film társíró-rendezője a dán Nikolaj Arcel, a forgatókönyvön mellette még többen dolgoznak: Anders Thomas Jensen, Jeff Pinkner és Akiva Goldsman. A producerek között pedig ott van Ron Howard is. 

Eddig úgy volt, hogy a film premierje jövő februárban lesz, most azonban csúszik fog, legalábbis az Entertainment Weekly információi szerint. Ezek szerint a film forgatása a tervezett ütem szerint befejeződött ugyan júliusban, de túl becsvágyó volt az elképzelés, hogy az utómunkálatokkal fél év alatt teljesen el is készüljenek. Így végül 2017 nyarára várható a film. 

A parádés szereposztásra mindenesetre érdemes lesz várni: Matthew McConaughey és Idris Elba lesznek a film főszereplői.

Nincsenek megjegyzések