Breaking News

Az Eragonhoz is színező készül!

Lassan a nagy sorozatoknál már inkább az lesz a meglepetés, ha nem készül hozzájuk színező. Mindenesetre most az Eragon is megkapja a saját színezőjét! Sőt, a borítóról is lehullt a lepel!



A Random House és Christopher Paolini ugyanis bejelentették, a szerző összefogott a díjnyertes fantasyrajzolóval, Ciruelo Cabrallal, hogy megalkossa az Örökség ciklus színezőjét. A könyvben 40 illusztráció lesz, mind a négy könyvből láthatunk majd benne jelenetekről és szereplőkről készült rajzokat. 

Egyébként Ciruelónak már nem új a sorozat világa, korábban több illusztrációt is készített már a sorozathoz, többek között Eragonról és Saphiráról a könyv megjelenésének 10. évfordulójára készül gyűjtői kiadáshoz. 

A fülszövegből - amit alul bemásolok angolul - az is kiderül, hogy a színezőbe Christopher Paolini egy jegyzete is helyet kap majd, amelyben arról ír majd, milyen fontos volt a művészet az életében. Sőt! Egy saját alkotását is megosztotta színezhető formában!

A színező május 2-án jelenik meg kint. 

A fülszöveg:

Immerse yourself in Christopher Paolini’s land of Alagaësia in this captivating Eragon coloring book that features more than forty pieces of brand-new, exclusive art from award-winning fantasy illustrator Ciruelo, with perforated pages that allow you to easily remove your favorite images for bulletin boards or frames.
From the quiet dignity of Eragon to the strength of Roran, from the majestic heights of the Beor Mountains to the somber beauty of Brom’s tomb, the world of Eragon is at your fingertips. Filled with heroes and villains, mountains and deserts, Alagaësia is an unforgettable place, with surprises around every corner. Complemented by memorable quotes from the internationally bestselling Inheritance Cycle, this book offers you a chance to personalize the world that’s always been so vivid in your mind’s eye.
Also included is a note from Christopher about the vital role of art in his life, and a piece of his own art for readers to color.

Nincsenek megjegyzések