Breaking News

Kristen Proby: Tarts ​velem! {Értékelés + Nyereményjáték}

Kristen Proby: Tarts ​velem!

A blogturnéról



A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent a napokban Kristen Proby nagysikerű sorozatának a Velem, Seattle-ben 1. része a Tarts velem! A Blogtuné Klub ezúttal is turnéval népszerűsíti a romantikus regényt 3 blogger részvételével.



Eredeti cím: Come Away With Me
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 416
Fordító: Benedek Dorottya
ISBN: 9789633996522
Sorozat: Velem Seattle-ben 1.
Kezelhető-e standalone-ként? Igen
Nézőpont: E/1
Függővég: nincs
Bechdel-teszt: átment
Moly link
Goodreads link (3,94)
Megrendelési link
Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.
Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?

Az első mondat:


"A fény tökéletes ezen a reggelen."

Véleményem


Engem ez a könyv már a nyitójelenettel megvett kilóra. Néha előfordul az ilyesmi, legutóbb talán a Taktus nyitójelenete volt az, ami ennyire hamar, instant eladta nekem a könyvet - igaz, az talán még ennél is ütősebb volt. 

A főszereplő lány nyugodtan sétálgat a tengerparton, fényképez, hiszen ez a munkája, majd egyszer csak letámadja egy idegen, és el akarja venni a fényképezőgépét. Ez innen még akár egy horrorsztori is lehetne, de aztán elég hamar nyilvánvalóvá válik, hogy csupán félreértés történt, igaz, a mögöttes okokat itt még nem ismerjük. Mindenesetre néhány dolog már itt egyértelmű:

1. A pasi ígéretes
2. A csaj ki mer állni magáért, és nem omlik szó nélkül fent említett pasi karjaiba, csak mert jóképű
3. Mindezt teszi annak ellenére, hogy érezhetően megvan köztük a kémia

Ezen a nyomvonalon elindulva pedig egy végletekig romantikus, sokszor már-már kifejezetten rózsaszín románc közepébe csöppenünk. Gyors szerelem, ami nyilván örökké tart, sok-sok szenvedélytől fűtött szexjelenet, néhány kifejezetten megmosolyogtató szituáció, és egy kapcsolat meséje viszonylag minden állomáson végigmesélve. Oké, oké, nem teljesen problémáktól mentes a dolog, de azért volt egy olyan érzésem, hogy feltettük a rózsaszín napszemüveget, és egy olyan igazi, életre szóló, meglátni és megszeretni, aztán minden nappal csak egyre jobban megszeretni románc közepébe csöppentünk. 

Szóval ami fontos: aki nem szereti a túl romantikus dolgokat, annak lehet, hogy ez a könyv kicsit sok lesz. Ugyanis tényleg olyan, mint egy tündérmese az örökkön örökkével, a széllel szálló szeretlekek sorával, kedélyeket borzolóan tökéletes szexszel, és egy pasival, aki egyszerre jóképű, gazdag, figyelmes, szerelmes és nem fél a kötöttségektől, sőt... Igen, felmerülhet a túl szép, hogy igaz legyen gondolata, de azt hiszem, ez az a könyv, aminek nem szabad úgy nekiállni, hogy a szokásos szkepticizmust ölelgetjük közben. Mert hát lehet, hogy így van, és bizonyos helyeken nem feltétlenül hihető a romantikának és a szerelemnek ez a foka... na de kit érdekel? Miért ne lehetne néhány órácskára arról álmodozni, hogy ha nem is jön el a herceg fehér lovon, de beleszalad az ember a parton. 

Szóval aki megszerzi ezt a könyvet, erre számítson. Full romantika, teljes hőfokon. Ó, és sok-sok szexjelenetre. És nem viccelek, ennek a kettőnek aztán van étvágya. 

De azért nem csak ebből áll a történet. Mindkét főszereplőnek megvan a maga hivatása, és szerencsére mellékszálként azért elég jól működik mind a kettő. Nem mászunk bele egyikbe se túlságosan mélyen, de azért jelen vannak. 

Másrészt szót kell ejteni a mellékszereplőkről. Különösen Jules, Natalie legjobb barátnője és lakótársa lopta be magát a szívembe. Na, ilyen a tökéletes barátnő. Vicces, kirángat az odúdból, ha kell, jó tanácsokat ad és szigorú, ha arra van szükség, ha pedig arra, hogy átöleljenek, akkor megteszi. Közben pedig minden napba derűt csempész. És nem csak Natalie legjobb barátnőjeként működik jól. Mellékágon nála is elindul valami, és azt kell mondjam, nagyon szeretném olvasni az ő sztoriját is. 

Összességében egy nagyon romantikus történet ez, amolyan tündérmesés románc, csak hintók és báliruhák nélkül, meg 18+-os jelenetekkel. Na de, néha megengedheti magának az ember a romantikus álmodozást, nem igaz? 

AJÁNLOM

Olvass bele a képre kattintva!


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7374_tarts_velem-20161202_223857.pdf?ap_id=Deszy

Nyereményjáték


Válaszolj helyesen a turné állomásokon feltett kérdésekre és tiéd lehet a Tarts velem! könyv egyik példánya! Lesz olyan kérdés, amelyre a választ a bejegyzésekben találjátok majd, de lesz amihez pár perces kutatásra lesz majd szükségetek. :) Jó szórakozást a játékhoz.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

Mi Natalie foglalkozása?

a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


12.18. Kristina blogja
12.19. Deszy könyvajánlója
12.20. CBooks

Nincsenek megjegyzések