Breaking News

A BBC visszahívta az új Agatha Christie adaptációját az Ed Westwick vádak miatt

Bizonyára a legtöbben már láttátok, de ha nem, akkor röviden. Először egy nő, majd még egy vádolta meg a Gossip Girl korábbi sztárját, Ed Westwicket, hogy megerőszakolta őket. 

A hír elég nagy port kavart, hiszen a jóképű színészért fiatal lányok milliói rajongtak, így talán még megrendítőbbek a vádak. 

És hogy hol a könyves érintettség, ami miatt itt foglalkozunk a kérdéssel? A BBC most már nem először készül az ünnepi szezonra Agatha Christie adaptációval, a mostaniban viszont Ed Westwick is szerepelt, még ha nem is főszerepben. 

Az alibi minisorozat szereplői


Az alibi lett volna a kérdéses adaptáció, amit három részben mutattak volna be az ünnepek alkalmából - mivel a sztori karácsonykor játszódik, különösen lényeges, hogy erre az időszakra időzítették. Olyan szereplőket vonultat fel a minisorozat, mint Bill Nighy (Igazából szerelem, Harry Potter, Karib-tenger kalózai), Matthew Goode (Kódjátszma) vagy Anna Chancellor, akit például a Büszkeség és balítélet minisorozatból ismerhettek.  

De hiába a karácsonyi időzítés, a BBC most úgy döntött, tolja a sorozatot, egészen addig, amíg a Westwickre vonatkozó vizsgálatok le nem zárulnak.

Nincsenek megjegyzések