Breaking News

Ez lesz a második Legendás állatok film címe és itt az első fotó a fiatal Dumbledore-ról is!

Épp az előbb osztottam meg egy új hírt a Legendás állatok és megfigyelésük film folytatása kapcsán, és máris itt a második meglepetés a második rész kapcsán! 

Egyrészt kiderült a hivatalos cím: Fantastic Beast:The Crimes of Grindelwald, azaz Legendás állatok: Grindelwald bűntettei. A bemutató  2018. november 16-ra, azaz pontosan egy év múlva várható, nem véletlenül a mai napon leplezték le az új képet és a címet.



És megérkezett az első fotó a szereplőgárdáról is, és igazi csemegéket tartogat. Láthatjuk a régi visszatérőket is persze, ott van például Jacob és a Goldstein nővérek, ki-ki a maga párjával, és Grindelwald és a fiatal Dumbledore alakja foglalja keretbe az egészet.

A képen tehát fontossági sorrendben: Eddie Redmayne (Göthe Salmander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Ezra Miller (Credence Barebone), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Callum Turner (Theseus Salmander), Jude Law (Albus Dumbledore), Claudia Kim (Maledictus) és Zoe Kravitz (Leta Lestrange)


Nincsenek megjegyzések