Breaking News

Itt az új Jeaniene Frost könyv magyar borítója!

Jeaniene Frost egyike azoknak a volt Ulpiusos szerzőknek, akiket a Könyvmolyképző átvett. És most végre érkezik az első könyve a kiadónál, méghozzá az Első lobbanás. 

A kiadó megtartotta az eredeti borítót, csak a magáéra igazította - például rákerült a Zafír pötty. Egyébként pedig egy másik Zafír szerző, Ilona Andrews ajánlása olvasható rajta.



Fülszöveg:

Leila egy sötét erővel megátkozott halandó…
Miután egy tragikus gyerekkori baleset szétzúzta az álmait, Leila nem gondolta volna, hogy ennél rosszabb is következhet, de tévedett. Rájött ugyanis, hogy hatalma van az elektromosság felett, mi több, egyetlen érintéssel látja az emberek fejében lakó legsötétebb gondolatokat. Az élete magányra ítéltetett… Legalábbis így hitte, amíg az éjszaka teremtményei el nem rabolták, és arra nem kényszerítették, hogy telepatikus segítséget kérjen a világ leghírhedtebb vámpírjától.
Ő az éjszaka hercege…
Vlad Tepesh inspirálta minden idők legismertebb vámpírlegendáját – de semmi esetre sem szabad Drakulának hívni! Képes irányítani a tüzet, ez teszi a legrettegettebb vámpírrá. Azonban ellenségei új fegyvert találtak ellene: egy gyönyörű halandót, akinek legalább olyan félelmetes a hatalma, mint neki.
Amikor Leila és Vlad találkoznak, azonnal fellobban köztük a mindent elemésztő szenvedély. Akad azonban valaki, aki porig akarja égetni őket. Vajon mi mindent kell feláldozniuk, hogy megállítsák az ellenséget?
A lány érintése hatalommal bír, a férfi csókja az örök életet rejti…

Nincsenek megjegyzések