Breaking News

Megérkezett a Queen of Air and Darkness fülszövege

A borító leleplezése után - amiről részletes ITT írtam egy elemzés formájában - előrendelhetővé vált a Queen of Air and Darkness, ezzel együtt pedig megkaptuk a fülszöveget is! 

Őszinte leszek: jó nagy adag sötétségre számíthatunk a fülszöveg alapján, ami egyszerre ígérkezik izgalmasnak, és tűnik aggasztónak. 

Figyelem! A fülszöveg eleje rögtön SPOILER, ha még nem olvastátok a Lord of Shadowst! És nem is kis spoiler...



A fülszöveg:

Sötét titkok és tiltott szerelem veszélyezteti az Árnyvadász puszta létét Cassandra Clare Queen of Air and Darknessében, a New York Times bestseller első és USA Today bestseller Gonosz fortélyok trilógia utolsó részében.
Mi van, ha a kárhozat az igaz szerelem ára? 
A Tanács csarnokának lépcsőin, az Árnyvadászok szent erődjében ártatlan vért ontottak. Livia Blackthorn tragikus halálát követően a Klávé a polgárháború szakadékának szélére sodródik. A Blackthorn család egyik fele Los Angeles-re repül, hogy utána járjanak a rontásnak, ami a boszorkánymestereket pusztítja. Eközben Julian és Emma kétségbeesetten próbálják tiltott szerelmüket félretenni, hogy minden energiájukat egy Tündérek birodalmába vezető veszélyes küldetésbe öljék, hogy visszaszerezzék a Holtak Fekete Könyvét. Amit az Udvarokban találnak, olyan titok, ami az egész Árnyvilágot szétszakíthatja, és olyan sötét utat nyithat a jövőbe, amit soha nem képzeltek volna. Emmának és Juliannek fel kell vennie a harcot az idővel, hogy megmentsék az Árnyvadászok világát, mielőtt még a parabatai átok halálos ereje elpusztítja őket és mindenkit, akit szeretnek. 

1 megjegyzés: