Breaking News

Tévésorozat készül a Gyűrűk urából?!

Szerintem a címet olvasva heves reakciók indultak be sok mindenkinél: lábon kihordott szívroham, röhögőgörcs, gyanakvás, hogy ez biztos kamu.

De bármilyen meglepő, nem az. Több nagy hírportál is lehozta a hírt, hogy az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatadaptációján dolgozik. 



Persze a projekt még nagyon korai fázisban van, egyelőre a filmek tulajával, a Warner Bros.-szal tárgyalnak róla, és források szerint még messze a vége. Annyira, hogy egyelőre még neveket sem emlegetnek, hogy ki írhatná a forgatókönyvet. 

A gondolat egyébként nem lenne meglepő. A sorozat még mindig rendkívül népszerű, fénykorukat élik a fantasy sorozatok a tévében, mivel a sokat fejlődött digitális technika miatt már kisebb költségvetéssel is egészen jó CGI készül. Persze az is igaz, hogy a sok Oscart nyert Peter Jackson-féle adaptáció elég magasra tette a lécet. Kérdés, van-e értelme belevágni? 

Szerintetek a Trónok harca vége után lehetne ez az új fantasy sikerszéria a tévében?

1 megjegyzés:

  1. Szerintem a Gyűrűk ura egy hihetetlenül jó film sorozat. Nem vagyok óriási fantasy rajongó, de a fantasyknál ez nagyon magasra emelte a lécet.
    Szerintem lehetne ez az új sikerszéria, bár fenn áll az esély, hogy mégsem lesz olyan jó, mint az igazi.
    De kíváncsian várom!

    VálaszTörlés