Breaking News

A Trónok harca sztárja megerősítette: csak 2019-ben érkezik a záró évad

Korábban már írtam arról az eshetőségről, hogy a Trónok harca következő, egyben utolsó évada, a szokottnál, de még az utolsó várakozásnál is tovább tarthat, és lehet, hogy csak 2019-ben juthatunk el a sorozat nagy fináléjáig.

Úgy tűnik, most újabb megerősítés érkezett erre nézvést.



Sophie Turner, vagyis Sansa így nyilatkozott a Varietynek a karakteréről: "Nagyon trükkös lesz számára, az utolsó évad vége miatt. Úgy érezte, végre minden összeállt. Visszakapta a családját. Megint uralják Északot. Ebben az évadban új fenyegetés érkezik, és egyik pillanatról a másikra megint a dolgok rosszabbik végén találja magát. És Kisujj nélkül ez egy teszt is a számára, hogy hogyan képes ezt átvészelni. Nagy kihívás ez neki, a hátát védő mesteri manipulátor nélkül kell boldogulnia. Ez az évad sokkal inkább a szenvedélyes harcról számára, mint a politikai, manipulatív fajta harcról."

Arról is kérdezték, hogy áll a forgatás: "Októberben kezdtünk, valahol a tizedénél járhatunk. Hat vagy hét hónapunk van még hátra."

Ez már önmagában is gyanúra ad okot, hiszen ha ez valóban így van, és utánaszámolunk, az bizony nyári-nyár közepi forgatásvéget jelent, nem számolva az utómunkákkal és az esetleges újraforgatásokkal, amikre szükség lehet. Így valóban kevés esély van egy jövő évi premierre.

De hogy mitől válik biztossá a dolog? 

Amikor arról kérdezték, a közelgő X-Men film és a Trónok harca miatt mennyire izgatott a jövő év miatt, azt felelte: "A Trónok harca 2019-ben jön ki."

Úgy tűnik, hosszú télre kell berendezkednünk...



Nincsenek megjegyzések