Breaking News

Ezek lesznek a Gonosz fortélyok zárókötetének extrái

Cassandra Clare a hírlevelében jelentette be, ezúttal milyen extrákkal készülnek a következő Árnyvadász regény, a Queen of Air and Darkness regény kapcsán.

Aki esetleg lemaradt volna: Cassandra Clare Árnyvadász regényeinek első kiadásaiban az esetek többségében lapul a borító alatt valamilyen extra: új rúnák, belső illusztráció, extra novella, képregény... 



Így mindenki nagyon várta, hogy a Gonosz fortélyok trilógia zárókötete vajon milyen extrá(ka)t kap. Jelentem, már tudjuk. 

Ezúttal nem lesz többféle kiadás, minden első kiadásos könyvben ugyanazok az extrák lesznek, viszont ezek csak és kizárólag az első kiadásokban lesznek elérhetőek. 

Kapunk megint illusztrációkat, meglepő módon ezek viszont most nem Cassandra Jean, és nem is a borítótervező Cliff Nielsen munkái lesznek, hanem Alice Duke-é. Az Árnyvadász világ számára sem idegen terep, korábban posztereket gyártott Cassie könyveihez, amelyek Amerikában megvásárolhatóak itt

Kétféle illusztrációt is kapunk tőle: a könyvben tíz fekete-fehér illusztráció lesz, ezenfelül pedig a könyv belső borítóját lesz egy színes poszter is a könyvhöz kapcsolódóan. 

Mindezeken felül kapunk egy újabb extra novellát is, ami az A Long Conversation folytatása lesz.

Nincsenek megjegyzések