Breaking News

Jessica Chastain csatlakozhat az AZ folytatásához!

Alig derült ki, hogy az AZ film folytatást kap, máris felkapta az Internet népe a kérdést, vajon ki alakíthatja majd a felnőtt Beverlyt.

A felkapás oka pedig az volt, hogy a rajongók úgy érezték, ők bizony megtalálták a tökéletes választást Jessica Chastain személyében. 



A színésznő már nem egy filmben bizonyította milyen profi és tehetséges, mind a rajongók, mind a szakma elismeri a tudását. És legyünk őszinték, ránézésre is tökéletesen passzol a vörös hajú kislány felnőtt változatának eljátszására. 

Azóta eltelt néhány hónap, de megint bebizonyosodott, hogy érdemes felszólalni a neten, mert lehet hatása: az EW értesülései szerint ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy Jessica Chastain tárgyal, hogy szerepeljen a második részben!



Nyilván segített az is, hogy az AZ rendező Andy Muschietti maga is rajongója Chastainnek, és nyilatkozott is arról, tökéletes Bev lenne, ráadásul korábban már dolgoztak is együtt.

A film bemutatóját jövő szeptemberre tervezik, azt már tudjuk, hogy Bill Skarsgård visszatér - most pedig a felnőtt Bev szereposztásán a világ szeme. 

Nincsenek megjegyzések