Breaking News

Maggie Stiefvater maga készített díszdobozt a Hollófiúk sorozathoz

A hír igaz: Maggie Stiefvater újra megcsillogtatta művészi tudását!

Akik szeretik Maggie Stiefvatert, nagy eséllyel már tisztában vannak vele, hogy Maggie a művészetek több formájában is tehetséges az írás mellett: zenét szerez és egyébként gyönyörűen rajzol. Korábban portréfestőként kereste a kenyerét is. 

Most egy új projekttel rukkolt elő, amit a Kickstarteren kezdett futtatni. Aki esetleg nem tudná, ez egy közösségi finanszírozós oldal, aminek a lényege, hogy valaki feldob egy ötletet és készít egy megvalósítási tervet. Az ehhez szükséges pénzt viszont szó szerint "az emberektől" gyűjti össze azzal, hogy a projektet feltölti az oldalra: kitűz egy pénzügyi célt, ami lefedi a megvalósítás költségét, és különböző eszközökkel motiválja "az embereket", hogy a saját pénzüket dobják össze a projekt megvalósulása érdekében. 

Maggie tehát itt indította el a projektet, amivel nem a pénzkeresés a célja, sőt... Nem kizárt, hogy a kiadója maga is megjelentet majd díszdobozos kiadást a Hollófiúkhoz, de Maggie azoknak is szeretett volna kedveskedni, akik már régi olvasói és támogatói a sorozatnak, és a kezdetektől megvásárolták a kemény kötéses köteteket. 



Készített tehát egy designt és keresett egy céget, akik legyártják neki a díszdobozokat. A díszdobozokra Kickstarteren lehet feliratkozni, és nem árt sietni, ugyanis csupán 4000 darab készül belőle, azután nem tervez újranyomást az írónő.

Fontos megjegyezni, hogy ez csak a doboz, és azok tudják majd díszdoboznak használni, akik az amerikai kiadású kemény kötéses Hollófiúk sorozattal rendelkeznek. 

Így néz ki a dobozt befedő ceruzarajz kiterítve:






Így készültet is mutatott nekünk az írónő:






Nincsenek megjegyzések