Breaking News

Már tudjuk, mikor jön a The Matchmaker's Playbook film és plakátja is van!

Imádom, amikor ilyen szülinapi ajándékokkal lepnek meg már előre is - ugyanis a szülinapomon, március 15-én érkezik a The Matchmaker's Playbook film!

A hírt a PassionFlix Facebookon jelentette be, egy filmes plakát megosztásával!Ahogy már korábban is írtam róla, a film főszereplője az a Nick Bateman, akinek a neve már másodszor kerül elő romantikus adaptáció kapcsán: ugyanis ő lett volna/lesz? az Ugly Love főszereplője. 

A női főszereplő Caitlin Carver, a filmet pedig Tosca Mask rendezte.

Az, hogy mi mennyire tudunk majd hozzáférni a filmhez, jó kérdés, ugyanis kizárólag a PassionFlixen lesz elérhető.

A könyv fülszövege:

Az első számú Szárnysegéd szabály: ne ess bele egy kliensbe se. 
Miután egy baleset véget vetett a karrierjének, a korábbi NFL-es Ian Hunter visszatér a kampuszra - és kész, hogy újra elinduljon a játék. Mint az egyik zseni a Szárnysegéd vállalkozás mögött, ami egy sikeres és titkos, szájhagyomány útján terjedő randiszolgáltatás, a nőkkel kapcsolatos képességeit latba veti a reménytelen szerelmesek kedvéért. De amikor Blake Olson fordul a Wingmenhez, Ian megkapja a valaha volt legreménytelenebb kliensét.
A nyúlott melegítőjétől kezdve a cipők terén fennálló szerencsétlen választásaiig, Blake-nek csodára van szüksége, hogy meghódítsa a srácot, aki tetszik neki. De legalább most maga mellett tudhat egy profi kerítőt, aki segít neki megküzdeni a lehetetlen esélyekkel. Ian tudja, hogy a tanácsai és egy átalakítás sikeressé tehetik Blake-et a feladatban. Csakhogy miközben Blake kész katasztrófából igazi bombanővé válik, Ian rájön, veszélyesen közel áll ahhoz, hogy megszegje a legfontosabb szabályt...

3 megjegyzés: