Breaking News

Megvan A Nap is csillag film főszereplője!

Nem csalás, nem ámítás: újabb Nicola Yoon könyvadaptációnak örülhetnek a Minden, minden rajongói! 

Az első siker után ugyanis az írónő következő könyvéből is film készül. A könyvet az Alloy Entertainment, az MGM és a Warner Bros. közösen adaptálja, ugyanazok a stúdiók, akik Yoon első könyvéből, a Minden, mindenből is filmet készítettek.És most már van főszereplőnk is!

Natashát nem más alakíthatja majd a filmben, mint Yara Shahidi, akinek a neve nem biztos, hogy ismerősen cseng majd, mint a Minden, minden esetében. Ettől függetlenül tudni érdemes róla, hogy sikeres modell és feltörekvő színésznő, két amerikai sitcomban szerepelt nagy sikerrel, a Black-ishben, illetve ennek a spin-offjában, a Grown-ishban.

Én sajnos még nem olvastam a könyvet, de érdekel: ti így képzeltétek a főszereplőt?


Fülszöveg:

Natasha: ​Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim. 
Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára. 
Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?
Nicola Yoon a New York Times bestsellerírónője, a Minden, minden szerzője. Jamaicában és Brooklynban nőtt fel, és jelenleg Los Angelesben él a családjával. Reménytelenül romantikus alkat, aki hisz abban, hogy egyetlen pillanat alatt beleszerethetünk valakibe, és ez a szerelem örökké tarthat.

1 megjegyzés:

  1. Épp ilyennek képzeltem el Natashát! :3 már nagyon várom hogy kijöjjön a film * w *

    VálaszTörlés