Breaking News

Újabb Rubin Pöttyös várható - érkezik Julie Johnson regénye

Angelika volt a szemfüles, aki észrevette, hogy Julie Johnson Like Gravity című könyvének jogaira lecsapott a Könyvmolyképző, miután az írónő maga bejelentette, hogy érkezik magyarul a regény.

A regény minden bizonnyal a Rubin Pöttyös sorozatot gazdagítja majd.A húszéves Brooklyn "Bee" Turner számára nem ismeretlen a gyász. Miután hat évesen tanúja volt, ahogy brutálisan meggyilkolták édesanyját, Brooklyn felhúzta a falait, sérült maradt és - mindenféle értelemben - egy ribanc lett belőle. Ő egyszerűen így szereti, ha ez egyben azt jelenti, hogy mindenkit távol tarthat magától.
Amikor belebotlik, szó szerint, Finn Chamberbe - aki a campus Casanovája és a helyi banda énekese -, nincs felkészülve rá, hogy a srác kitartóan próbál összebarátkozni vele, sem a veszélyes vonzalomra, ami felé húzza. 
Mert tudja, Finnel több lenne csak szexnél.
Több lenne csak barátságnál.
És talán még a csak szeretetnél is.
Amikor a múltból visszatér valami sötét, Brooklyn eljut a határáig. Tizenöt éve először kénytelen lesz szembenézni a gyászával és az emlékeivel, miközben halálos macska-egér harcot vív egy láthatatlan ellenséggel. 
Mert néha a démonok, akikkel szembe kell néznünk, nem csak belülről jönnek.

Nincsenek megjegyzések