Breaking News

Megtalálták A Nap is csillag rendezőjét

A minap már írtam róla, hogy újabb Nicola Yoon adaptáció készül a Minden, minden után. Az írónő második regénye is filmet kap, és már a főszereplőt is megtalálták A Nap is csillag filmhez.

De még mindig van új a Nap alatt - csak hogy stílusos legyek. Úgy tűnik ugyanis, hogy megvan a projekt rendezője is, akit már ismerhetnek is a YA szerelmesei. Ry Russo-Young rendezte ugyanis a Mielőtt meghalok adaptációját.Nicola Yoon maga is írt a döntésről, és örömét fejezte ki:

"Én vagyok a legszerencsésebb szerző, és nem is lehetnék boldogabb a projekt alakulását illetően. Nagy rajongója vagyok Ry Russo-Young munkájának, különösen ami a Before I Fall és a Nobody Walks adaptációkat illeti. Elképesztően odafigyel mindenre és nagyon okos. A film iránt mutatott szenvedélye fertőző és inspiráló. Azért is nagyon hálás vagyok, hogy női rendezőként más perspektívát hoz."

A könyv fülszövege:

Natasha: ​Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim.
Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára.
Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?

Nicola Yoon a New York Times bestsellerírónője, a Minden, minden szerzője. Jamaicában és Brooklynban nőtt fel, és jelenleg Los Angelesben él a családjával. Reménytelenül romantikus alkat, aki hisz abban, hogy egyetlen pillanat alatt beleszerethetünk valakibe, és ez a szerelem örökké tarthat.

Nincsenek megjegyzések