Breaking News

Egy írónő lesz a NatGeo Géniusz sorozatának új főszereplője!

A National Geograhpic Géniusz sorozata elég nagy sikert aratott az első Einstein évadával, most pedig itthon is gőzerővel reklámozzák a második évados Picasso tematikát (tele van vele Budapest), Antonio Banderasszal a főszerepben. (Amivel kapcsolatban meg kell jegyeznem, hogy nálunk forgatták, és a párom is statiszta volt benne!)



Viszont már most a harmadik évad témáján dolgoznak, amit végre be is jelentettek! 

A harmadik évad főszereplője nem más lesz, mint Mary Shelley, aki megalkotta a Frankensteint. 

Ahogy az előző évadok esetében is nagy neveket szerződtettek (az előbb említett Antonio Banderas mellett Geoffrey Rush alakította Einsteint), várhatóan az új évadban is sztárszínésznőre számíthatunk Mary szerepében.

"Mary Shelley tagadhatatlan nyomott hagyott generációk képzeletvilágán. Egyenlő mértékben inspiráló Shelley hajthatatlan újításának története, ami azzal a vágyával párosult, hogy az életét a mások által meghatározott társadalmi és kulturális konvenciók szerint élje" - mondta el a National Geopgrahic Global Networks fejlesztési részlegének tagja, Carolyn Berstein.

A bejelentés különösen izgalmas, mivel pont a napokban jött ki a Mary Shelley fiatalkorát feldolgozó film első előzetese, Elle Fanninggel, Douglas Booth-szal és Tom Sturrigde-dzsal a főszerepben, amit a linkre kattintva meg is nézhettek.

Nincsenek megjegyzések