Breaking News

BREAKING - A Netflix megtagadta a Shadowhunters folytatását - de jön a Pokoli szerkezetek sorozat?!

Tegnap hiába szolgáltam biztató hírekkel, a Deadline sajnos ma frissítette a bejegyzését, ugyanis a Netflix megszólalt Shadowhunters ügyben.




Annyit mondok elöljáróban: rossz hír.

Idézem:

A Netflix szóvivője elmondta a Deadline-nak: "Jelenleg a Netflix nem tárgyal arról, hogy a Shadowhunters tovább vigye a tervezett 12 új részen túl, amiknek a premierje 2019-ben lesz." 

Eszerint nem úgy néz ki, hogy a Netflix hajlandó lenne átvenni a sorozatot, ez elég határozott kijelentésnek tűnik.

Viszont Martin Moszkowicz nem adja fel. A friss hír szerint a Constantin tárgyal már terjesztőkkel és platformokkal Clare Pokoli szerkezetek sorozatáról (ezeknek a jogai szintén a Constantinnál vannak), beleértve a Shadowhunters crossover karaktereit is. 

Crossover karakterek alatt érzésem szerint most azokat érthetjük, akik mindkét sorozatban feltűnnek. Ez tehát azt jelentené, hogy visszatérhet Magnus és Ragnor, viszont lehet, hogy az eredeti Shadowhunters főszereplőktől, Alectől, Izzytől, Jace-től, Clarytől, Simontól és Maiától így is búcsúznunk kell.

A Pokoli szerkezetek adaptációja többször szóba került már korábban is, ez viszont még az effektek miatt amúgy is drága A végzet ereklyéi sorozatnál is drágább lenne, hiszen meg kellene teremteni a történelmi környezetet is.

Nincsenek megjegyzések