Breaking News

Megszólalt a Shadowhunters producere: remélik, hogy folytatódhat a sorozat

A rajongók nyilván nem pont ebben a válaszban reménykedtek, de azért reményre ad okot, amit a régi jó ismerős, Martin Moszkowicz, a Constantin Film producere nyilatkozott. Eszerint jelenleg is tárgyalnak arról, "hogyan tudnák folytatni Cassandra Clare világát a tévéképernyőkön".




Azt is elárulta a Deadline-nak: "Lenyűgöz minket a Constantinnál a Shadowhunters hihetetlen rajongótáborának elhivatottsága és kitartása, és persze a #SaveShadowhunters kampány. Jelenleg is folynak a tárgyalások a csatornával és a Netflixszel arról, hogyan tudnánk folytatni Cassandra Clare világát a televízióban."

Korábban már írtam is róla, milyen brutális teljesítményt nyújtanak a kampánnyal a rajongók, azóta viszont újabb eredményekre lehetnek büszkék.

A #SaveShadowhunters hashtaget már több, mint 10 milliószor használták a Twitteren. Moszkowicz maga azt mondta, több ezer e-mailt, tweetet és Facebook üzenetet kaptak ők maguk is. A Change.org petíció már 143.000 aláírásnál jár, és most már 18.500 dollár gyűjt össze a Trevor Project támogatására, és még 4000 más csoportoknak. A Shadowhunters billboard és repülős kampány után pedig nemzetközi terepre lépett a rajongótábor: most épp Szöulban fut majd egy kampány egy hónapon át a metróban, és hamarosan londoni hirdetéseket is láthatunk majd az emeletes buszokon.

Íme a koreai metró kampány:


Nincsenek megjegyzések