Breaking News

Új posztert és TV spotot kapott a Sötét elmék!

Két kis csemegét is kapott a nemzetközi piac a Sötét elmékkel kapcsolatban: egy fekvő plakátot (ezt sajnos csak kis méretben tudom hozni) és egy új TV spotot!

A kép nekem nagyon tetszik, íme:





És akkor a TV spot:




Szerintem nagyon hatásosra sikerült, sokkal inkább az érzésekkel operál, mint megmutat konkrét dolgokat, hiszen elég gyorsan kapkodják a jeleneteket. 

Már rettentő kíváncsi vagyok a filmre, mert a könyvet nagyon szerettem. És arra is, vajon a folytatások is kapnak-e adaptációt, vagy ezzel abbamarad a dolog. Remélem, nem. 


A film magyar leírása:

Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.
Alexandra Bracken azonos című sikerkönyvének filmváltozata a Stranger Things és az Érkezés producereitől – 2018 nyarán a mozikban! 

Nincsenek megjegyzések