Breaking News

10 kép A kalózkirály lánya Pinterest oldaláról

Tricia Levenseller: Daughter ​of the Pirate King – A kalózkirály lánya

A blogturnéról



Ősszel a Könyvmolyképző kalózvizekre evez - nem is akárhogy! Rögtön a kalózkirály badass lányához csatlakozhatunk egy küldetésen. Nem semmi izgalmak, vízi csaták, árulások és természetesen titkok, no meg kalóztérkép színesitik az oldalakat - amikből Te is ízelítőt kaphatsz, ha a Blogturné Klubbal tartasz extra hosszú, 14 állomásos turnénkon!
Ha ügyesen vitorlázol, a könyv 3 példányának egyike is a Tiéd lehet.

Korábbi bejegyzések:


Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 288
Fordító: Szabó Krisztina
ISBN: 9789634574972
Sorozat: A kalózkirály lánya 1.
Kezelhető-e standalone-ként? Nem
Nézőpont: E/1
Függővég: nincs
Bechdel-teszt: átment
Moly link
Goodreads link (4,0)
Megrendelési link
Bőven lesz még idő, hogy jó alaposan elagyabugyáljam, miután megszereztem, amiért
jöttem.

A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat.  Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.

Tricia Levenseller első regénye, bővelkedik akcióban, kalandban, romantikában, sőt, még némi varázslat is keveredik a nyílt tengeren játszódó, magával ragadó történetbe.

Vitorlát bonts! Tengerre fel!
Repülj vele a kalandok és érzelmek tengerén!

Blogturné Extra - 10 érdekes kép A kalózkirály lánya Pinterest oldaláról


Az a helyzet, hogy egy egészen más extrával érkeztem volna ma a turnéban - csakhogy az írónő honlapja összeomlott, és napok óta nem elérhető. Így történt, hogy SOS-ben valami mással kellett jelentkeznem - és rátaláltam Tricia Pinterest oldalára.

Úgyhogy gondoltam, összeszedek nektek néhány érdekes pint a könyv kapcsán, amit Tricia Levenseller megosztott. És ha helyreáll a honlap, ígérem, az eredeti extrát is elhozom majd nektek. 


Kalózos könyvek esetében mindig nagyon fontos a háttér - az egyik dolog, amit mindig nagyon csodáltam, az a rengetegféle csomó, amit használnak. Úgy tűnik, Tricia is utánanézett a dolognak, ezt bizonyítja ez a kép is:



Kifejezetten imádtam, hogy Alosa egyszerre kemény kalóz és divatra érzékeny csaj - egy ilyen nőies darabot én is nagyon el tudok képzelni rajta:



Ezen a képen nagyon jót nevettem - magában is vicces, de külön jó, hogy Tricia is megosztottam. A szöveg: "Semmi sem lehetetlen, amikor a Karib-tenger kalózai zenéje szól a háttérben."



Kifejezetten jó választás ez a kép Alosához - bár én egy fokkal fiatalabbnak képzeltem.



Ez a kép egyszerűen gyönyörű...



Talán kicsit modernnek érzem ezt a képet, ettől független az életérzés remekül átjön:



Bár kifejezetten értékelem, hogy Tricia táblája kemény csajos ábrázolásokkal és hajókkal van tele, azért megnyugodtam, hogy egy szexi srác is belefért - bár rövid a haja, én el tudom képzelni Ridennek:



Ha már kalózok... természetesen jöhetnek a szirénes ihlető képek is, ezekhez nem fűznék egyesével kommentet, egyszerűen csak annyit, hogy már évek óta lenyűgöznek a szirénes ábrázolások. És próbálok rájönni, valami, ami ennyire szörnyű, hogy lehet művészi szempontból mégis ilyen csodálatos.





Olvass bele a képre kattintva!


https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8291_a_kalozkiraly_lanya-20180921_150219.pdf?ap_id=Deszy


Nyereményjáték


Kalózos könyvvel turnézunk, kalózos játékkal érkezünk! Mi más is lehetne a feladat, mint megtalálni a kincset?
De azért van még, ami fontos: útközben van néhány olyan hely a térképen, amit érinteni kell. 
És hogy hogyan?
Minden állomáson, egy szóra linkelve elrejtettünk egy térképdarabot. Természetesen a térkép a kulcs a kincshez, de mint mondtuk, nem csak az X helyét keressük, hanem azt is, melyik állomásokon találtátok meg a helyeket, amiket érinteni kell útközben.
Kincsvadászatra fel!
Ha ügyesen vadásztok, a könyv 3 példányának egyike lehet a Tiétek!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


09.27 - EXTRA állomás - Deszy könyvajánlója
09.28 - Értékelés - CBooks
09.29 - Értékelés - Hagyjatok! Olvasok!
09.30 - EXTRA állomás - Sorok között blog
10.01 - Értékelés - Dreamworld
10.02 - Értékelés - Kelly & Lupi olvas
10.03 - Értékelés - Nem félünk a könyvektől
10.04 - EXTRA állomás - Interjú az írónővel - Deszy könyvajánlója 

Nincsenek megjegyzések