Breaking News

7 vicces Az őrület határán idézet - Jó nevetést!

Facebookon már megosztottam, hogy ma ünnepli a születésnapját Az őrület határán írónője, Fekete Judit. Úgy döntöttem, erre az alkalomra kigyűjtök néhány vicces idézetet Az őrület határán című könyvéből - mert ha valamit biztosan csinál az ember az olvasása közben, az a nevetés. Raádásul ezeknek jó része az a fajta nevetés, amikor kicsit magán is nevet az ember, annyira magára ismer a főszereplő Kálmán Liliben.






Május 6., péntek
Két hete teszem a semmit, kilenc helyre küldtem be az önéletrajzomat. Valószínűleg túl jó lett, azért nem jelentkeznek. Épp egy új pozíciót hoznak létre miattam.


Úgy érzem magam, mint akit otthagytak egy lakatlan szigeten. Azt hiszem, ez a mélypont. Se munka, se Shulcz, se Brúnó. Anyámékat már föl sem merem hívni. De legalább a TLC ott van nekem: a háromszáz kilós emberek bypass műtétjét nézem, miközben csokit zabálok.
Szép nap ez a halálra.


Az, hogy egyébként egy sárkány vagyok, munkamániás, és terrorizálom a kollégáimat, nyilván az én titkom marad. Ha ők sablonkérdésekkel zaklatnak, én sablonválaszokat adok. Ez így fair!


Csodás idő van, a Facebook szerint az ismerőseim több mint fele víz mellett sütteti a hátsóját, ki puccos szesellszigeti, ki kevésbé puccos Dagály strandos képekkel kápráztatva el barátait.
Én nem megyek sehova.
Úgy érzem, felelőtlenség lenne munkanélküliként fagyiba és strandbelépőbe tolni a pénzem.
Idén szűziesen fehér és hamvas marad a bőröm.


Rugalmas, kötetlen munkaidő
Azaz rugalmasan kell ugrani éjjel-nappal, hétvégén és ünnepekkor. Ugyanakkor rugalmasan eldöntheted, hogy szombaton vagy vasárnap dolgozol-e inkább. Valamint nem gond, ha csak tízre érsz be, úgyis ott leszel este nyolcig.


Június 9., csütörtök
Shulcz elküldte az önéletrajzomat a temetkezési vállalathoz. Ha felhívnak, elvállalom az állást, és az első dolgom lesz, hogy megöljem, betepsizzem és elfuvarozzam.


A munkahelyi pszichológus azt mondta, fontos, hogy az ilyen feszült helyzetekben is őszinték legyünk, és azonnal kimondjuk, amit érzünk. Mondtam neki, hogy ez egy lelketlen, szívtelen banda, hányingerem van az egész cégtől, és felőlem mindenki kinya… – mire közbevágott, hogy köszöni az őszinteségemet, és talán egyes esetekben egy napló is segíthet.

Nincsenek megjegyzések