Breaking News

Hamarosan jön az újabb Jay Kristoff regény, a Nevernight!

Jay Kristoff neve már itthon is ismerős lehet, hiszen már nálunk is megjelent a Vihartáncos, én is írtam róla értékelést - és nagyon szerettem.

Most pedig érkezik egy más Kristoff regény, amit sokan szerintem várunk már egy ideje: a Nevernight! Idei megjelenésre számíthatunk, és ha hinni lehet a borítószavazásnak, talán az alábbi külsővel érkezik hozzánk.

A magyar cím Öröknappal lett.





A fülszöveg:

A New York Times bestseller írójának, Jay Kristoff tollából megjelenő új, szédületes fantasy sorozat első kötete.

Egy olyan helyen, ahol a három nap majdnem sose megy le egy érlelődő gyilkos iratkozik be a bérgyilkosok iskolájába, hogy bosszút álljon azokon, akik tönkretették a családját.

Mia Corvere, egy kivégzett áruló lánya, alig ússza meg élve apja elbukott lázadását. Egyedül és barátok nélkül bujkál a holt isten csontjaiból épült városban, ahol mind a Szenátus, mind az apja volt társai üldözik. Rendkívüli képessége, az árnyakkal való szótértés, viszont lehetővé teszi, hogy megismerjen egy nyugalmazott gyilkost és egy korábban el sem képzelt jövőt.

Az egész köztársaság leghalálosabb bérgyilkosai között tanulja a mesterségét ─ a Vörös Templomban. Ha felülmúlja társait kardforgatásban, méregkeverésben és a kifinomult művészetekben, fel fogják venni a Szent Gyilkosság Asszonyának Pengéi közé, és egy lépéssel közelebb kerül a bosszújához, amire annyira vágyott. Amikor a Templom előterein belül egy gyilkos őrizetlenül marad, Mia múltjának sötét titkai visszatérnek, hogy kísértsék őt, és kitudódik az egész kongregáció megdöntésére irányuló terv az árnyak között, akiket Mia annyira szeret.

Túl fogja-e élni a beavatást, s bosszút áll?

Jay Kristoff nemzetközileg és a New York Times által elismert bestseller szerző. Eddigi sorozatai a Lótusz háborúja és a The Illuminae Files. Elnyerte az Aurealis-díjat (ausztráliai irodalmi díj), jelölve lett David Gemmell Morningstar és Legend díjaira, és többször meg lett említve a Kirkus Review-ban és az Amazon legjobban fogyó könyveinek top 10-es listáján. Könyveit már több mint 25 országban kiadták, habár eddig nagyrészükben még nem járt. Ez őt is annyira meglepte, mint olvasóit. Két méter magas és körülbelül még 13 030 napig él. Melbourne-ben lakik titkos ügynök kung-fu bérgyilkos feleségével és a világ leglustább Jack Russel-terrierjével.

Nincsenek megjegyzések