Breaking News

Sokk: Nagini benne lesz a Legendás állatok - Grindelwald bűntetteiben - emberként!

Nem a mai Legendás állatok: Grindwelwald bűntettei előzetes a mai legnagyobb durranás, hanem egy dolog, ami kiderült a filmmel kapcsolatban.





Az Entertaintment Weekly exkluzív videót osztott meg, amiben a dél-koreai színésznő, Claudia Kim életében először mondhatja ki a karaktere nevét nyilvánosan. Ez pedig azért volt ekkora titok, mert akit alakít, az bizony nem más, mint... Nagini!

Nagini a filmben egy cirkuszi előadó, akinek különleges képessége van, és igen, ő lesz Voldemort kígyója évekkel később. 

Nagini a Legendás állatok 2-ben a Circus Arcanus tagja, ahol átváltozó mutatványokkal szórakoztatja a muglikat.

Kim úgy nyilatkozott, hogy messze van attól a gonosztól, aki jó pár évtizeddel később megöli majd Pitont: "Érdekes lesz látni Nagininek ezt a másik oldalát. Őt eddig csak horcruxként láthattuk. Ebben a történetben egy csodálatos, sebezhető nő, aki csak élni akar. Ember akar maradni, és ez nagyon szép kontraszt a karakterhez."



Az 1927-ben játszódó történetben tehát Nagini kígyóvá tud alakulni, de egy rejtélyes vérátoknak köszönhetően tudja, hogy előbb-utóbb állandóan kígyó formában marad majd. 

- Úgy érzi, nem kontrollálhatóak az átalakulásai. Tudja, hogy egy ponton örökre szörnyeteggé változik, és érzi a nyomást, amit ez a ketyegő óra jelent. Olyan képességei vannak, amiket még nem térképeztek fel. Nem tudom megerősíteni, hogy olyan képességei vannak, mint a varázslóknak. És nincs pálcája - nyilatkozta a színésznő.

Nagini összebarátkozik Credence-szel, ahogy ezt az előzetesben is láthatjuk. - Néha úgy mutatom be Credence-t, mint az egyetlen barátomat. Lenyűgöző, hogy ez a két törött lélek, hogy képes barátságot kötni a színházban. Credence nagyon különleges a számára, mert bátorítja, hogy használja az erejét.

Na, erre aztán tutira nem számított senki!

A videó az első leleplezésről:


Nincsenek megjegyzések