Breaking News

Újabb nagyszerű romantikus szerzővel rukkol elő a Könyvmolyképző

Tavasszal olvastam először Rachel Higginsontól, és amint befejeztem a könyvét, már ajánlottam is a Könyvmolyképzőnek - kiderült viszont, hogy addigra ők már lecsaptak az írónő egy másik könyvére.

Erre a bizonyosra, ami már fel is került a webshopba A szerelembe esés öt szakasza címmel. Biztos vagyok benne, hogy ez is szuper lesz, mert én a másikat nagyon szerettem és a fülszöveg alapján ez is igazán kecsegtető.

Borítónk még nincs a kötethez, így az eredetivel jövök, nem tudom, a kiadó átveszi-e az eredetit. Mindenesetre akár igen, akár nem, nem fogok háborogni, nekem ez a borító közepecske. 



A magyar fülszöveg:

Tagadás
Harag
Alkudozás
Depresszió
Elfogadás
Ez a történet nem arról szól, hogyan szerettem bele valakibe.
Ez a történet arról szól, hogyan tanultam meg ismét élni, miután a szerelem elhagyott.
Elizabeth Carlson a poklok poklát járja – más szóval gyászol.
Nyolc évig volt Grady felesége, négy gyereket szült neki, ő élete szerelme, csakhogy a férfi meghalt. A prognózis kezdetektől fogva borzasztó volt, ám Liz sosem adta fel a reményt, hogy Grady meggyógyulhat. Hogyan is tehette volna, ha egyszer ő volt a mindene?
Fél évvel később igyekszik összeszedni darabokra hullott életei darabkáit, és időben eljuttatni a gyerekeket az iskolába. Mindkettő lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Manapság mintha minden lehetetlen lenne.
Amikor Ben Tyler beköltözik a szomszédba, Liz bánatban és fájdalomban fuldoklik, a gyerekei lázadoznak, úgy érzi, sosem éri utol magát. Nincs ideje kíváncsi barátokra, nem vágyik kéretlen segítségre, ám Ben mindkettővel megajándékozza. És nem csak az udvaron meg a fűnyírásban akar segíteni. Ben többet akar Liztől. Sokkal többet, mint amennyit ő valaha is adni képes a történtek után.
Liz igyekszik feldolgozni a férje halálát, keresztülvergődi magát a gyász öt szakaszán, és rádöbben, hogy jóval többet képes adni, mint azt korábban gondolta. Új szerelem kél a szívében, miközben lehántja a bűntudat és a fájdalom kérgét, és rádöbben, hogy az élet sokkal fontosabb, mint a halál.

Nincsenek megjegyzések