Befutott az újabb romantikus Könyvmolyképző könyv borítója!

Tavasszal olvastam először Rachel Higginsontól, és amint befejeztem a könyvét, már ajánlottam is a Könyvmolyképzőnek - kiderült viszont, hogy addigra ők már lecsaptak az írónő egy másik könyvére.

Erre a bizonyosra, ami már fel is került a webshopba A szerelembe esés öt szakasza címmel. Biztos vagyok benne, hogy ez is szuper lesz, mert én a másikat nagyon szerettem és a fülszöveg alapján ez is igazán kecsegtető.

Most pedig befutott a borító is, íme:

A magyar fülszöveg:

Tagadás
Harag
Alkudozás
Depresszió
Elfogadás
Ez a történet nem arról szól, hogyan szerettem bele valakibe.
Ez a történet arról szól, hogyan tanultam meg ismét élni, miután a szerelem elhagyott.
Elizabeth Carlson a poklok poklát járja – más szóval gyászol.
Nyolc évig volt Grady felesége, négy gyereket szült neki, ő élete szerelme, csakhogy a férfi meghalt. A prognózis kezdetektől fogva borzasztó volt, ám Liz sosem adta fel a reményt, hogy Grady meggyógyulhat. Hogyan is tehette volna, ha egyszer ő volt a mindene?
Fél évvel később igyekszik összeszedni darabokra hullott életei darabkáit, és időben eljuttatni a gyerekeket az iskolába. Mindkettő lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Manapság mintha minden lehetetlen lenne.
Amikor Ben Tyler beköltözik a szomszédba, Liz bánatban és fájdalomban fuldoklik, a gyerekei lázadoznak, úgy érzi, sosem éri utol magát. Nincs ideje kíváncsi barátokra, nem vágyik kéretlen segítségre, ám Ben mindkettővel megajándékozza. És nem csak az udvaron meg a fűnyírásban akar segíteni. Ben többet akar Liztől. Sokkal többet, mint amennyit ő valaha is adni képes a történtek után.
Liz igyekszik feldolgozni a férje halálát, keresztülvergődi magát a gyász öt szakaszán, és rádöbben, hogy jóval többet képes adni, mint azt korábban gondolta. Új szerelem kél a szívében, miközben lehántja a bűntudat és a fájdalom kérgét, és rádöbben, hogy az élet sokkal fontosabb, mint a halál.


Szintén mai hír, hogy elindult az újabb Szeretetcsomag akció, ezúttal Rubin Pöttyös könyvekhez. KATT IDE!
Befutott az újabb romantikus Könyvmolyképző könyv borítója! Befutott az újabb romantikus Könyvmolyképző könyv borítója! Reviewed by Deszy on 10/17/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.