Breaking News

Cover Reveal - Chiara: Pillangólány

A Könyvmolyképző Kiadó Rubin Pöttyös sorozatában hamarosan megjelenik az újabb Aranymosás győztes regény, a Pillangólány.

Természetesen itt is túl vagyunk egy kör borítótervezésen, én pedig most azok között a bloggerek között lehetek, akik leleplezik a kötet végleges borítóját.

Íme:

Fülszöveg:


Mennyit ér a szerelem?

Virágnak különös titka van, ami elszigeteli mindenkitől. Olyan, mint egy kecses, sötét árnyék, aki a homályban rejtőzik, és keresi a feledést.
Belé bárki hatolhat, de megközelíteni nem hagyja magát.

Vonzódik a tanárához, de mégis kerüli őt.
Ám egy véletlen találkozás meglepő helyzetbe fordul át.
Gábor, aki sötét, bűnös titkot cipel a szívében mintha lelátna a lány lelke mélyéig, és érezné minden rezdülését. Szokatlan módon találnak közös hangot: verseken keresztül üzennek.
Az érzések egyre forróbbak és felkavaróak, ám vallhatnak-e arról, amiről nem lenne szabad?
Kialakulhat-e szerelem tanár és tanítvány között?
Mi lesz, ha Gábor rájön Virág megdöbbentő titkára?

A sodró lendületű, szenvedélyes erotikus regény a magyar költészet útjain barangol, Kia, a szerző könnyű kézzel vezeti az olvasót; a mágikus realizmusba hajló történet hatalmas élmény lesz a különleges romantikára vágyó női olvasóknak.

A regény a 7. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes kötete.

Veszélyes vágy és pusztító szenvedély – egy tiltott szerelem magával ragadó története.
Ismerd meg sorsukat!

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<A szerzőről:


1987-ben született Nyíregyházán. 2008-ban Érzések nélkül címmel novellaválogatása jelent meg a Pedagógiai műhely című folyóiratban, 2015-től pedig versei és rövidebb írásai a Kelet-Magyarország című napilapban. Rendszeresen ír egyfelvonásos darabokat és mesejátékokat amatőr társulatoknak, diákszínjátszó csoportoknak és iskoláknak.

2014-ben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház bemutatta Jonatán és a többiek című gyerekdarabját; a produkció meghívást kapott a budapesti Thália Színház 2014/2015-ös évad előadásai közé.

Regénye, a Pillangólány a VII. Aranymosás Irodalmi Pályázat nyertes műve.

Nincsenek megjegyzések