Breaking News

Cover Reveal - Sally Thorne: Gyűlölök és szeretek

Korábban már megírtam, hogy érkezik nálunk a The Hating Game, ami magyarul a Gyűlölök és szeretek címet kapta.

Amellett, hogy egy-egy új megjelenés önmagában is izgalmas hír mindig, itt tovább növeli az izgalom fokát, hogy már tudjuk, hogy film is készül belőle - alig egy hónapja derült ki, hogy a The Simpsons producere dolgozik a projekten.

Most részt vehetek a borító leleplezésében, íme:
Fülszöveg:


Nemezis (fn)

a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni

b) Valakinek a veszte

c) Joshua Templeman

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?

„Tiszta szívből ajánlom.” – Susan Elizabeth Phillips, New York Times bestseller szerző

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<A szerzőről:


Sally Thorne Canberrában, Ausztráliában él. Napjait költségvetési beadványok és szerződések összeállításával tölti (ásítás), így nem meglepő, hogy munkaidő után a saját, színes, képzeletbeli világaiba utazik. Sally úgy gondolja, hogy a romantikus regények kedvelői mindig az intenzív élményt keresik következő kedvenc történetükben – amit nem olyan könnyű megtalálni.
 A Gyűlölök és szeretek az első könyve.


Nincsenek megjegyzések