Breaking News

Kiszivárgott egy új Harry Potteres RPG játék előzetese

A párom küldte át nekem a linket még napközben ahhoz a videóhoz, amit közben sajnos Youtube-ról leszedtek - de az alábbi videóban, amiben kifejtik, miről van szó, a jobb felső sarokban mindenki láthatja, illetve ITT megtaláljátok a teljes változatot.



Az új játék első blikkre elképesztően néz ki, ez aztán már tényleg minőséginek tűnik.

Egy kis leírás is tartozik hozzá:

Az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik, harmadik TPS nyitott világú akció RPG játék egy olyan szereplő körül forog, akinek különleges képességei vannak, ennek köszönhetően késve is felvételt nyer a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Te új ötödikes diák vagy a Roxfortban, aki a mágia későn jelentkező jeleit produkálja, azzal a különleges képességgel, hogy megtaláld és azonosítsd az ősi mágia nyomait.

Az érkezésed után furcsa események történnek a Tiltott Rengetegben, és a kastély falain belül is egyre több kalamajka alakul ki. Elezar Fig professzorral közösen elindulsz már ismerős és eddig soha nem látott helyszíneket át, hogy fényt derítsetek a rejtélyes esetekre. 

A kaland során bájitalokat készítesz, bűbájokat tanulsz és felfedezed a legendás állatokat. Sötét varázslókkal, koboldokkal és már természetfeletti ellenségekkel kell megküzdened, hogy felfedd az igazságot a végzetedről - a varázslóvilág jövője a te kezedben van.


Nincsenek megjegyzések