Breaking News

Lélegzetelállító lett a Diótörő legújabb beharangozó videója

A Disney kihozott egy újabb videót a Diótörő filmből, amiben a színészek beszélnek a filmről, és új jeleneteket is bevágtak belőle.
Ami nekem a legjobban megmaradt a videóból, az az, hogy mennyire brutálisan gyönyörű lett a látványvilága. Csak ámulok és bámulok.

A diótörő és a négy birodalom természetesen karácsonyi film lesz, a magyar premier november 22-re várható. 

A hivatalos leírás:

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, aminek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától. A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban.
E.T.A. Hoffman klasszikus történetéből a Csokoládé és az Egy kutya négy élete Oscar-díjra jelölt rendezője készített filmet a Disney legjobb hagyományaival. A karácsonykor érkező fantasy főszereplője az Alkonyat-sorozatban és a Csillagok közöttben feltűnt Mackenzie Foy, partnerei mások mellett az Oscar-díjra jelölt Keira Knightley, valamint az Oscar-díjas Helen Mirren és Morgan Freeman. 

A videó:


Nincsenek megjegyzések