Breaking News

Megérkezett a Magisztérium zárókötetének magyar borítója!

Korábban már felkerült a Könyvmolyképző weboldalára a Magisztérium sorozat legújabb kötete, ami egyben a sorozat lezárása is lesz.

És most végre itt a magyar borító is!Természetesen a kiadó most is átvette az eredeti borítót, a feliratot viszont a magyar címre cserélték.

Az aranytorony megjelenése még idén várható.

Fülszöveg:

Egyszer minden jó mágus véget ér.
Callum Hunt volt már hős és üldözött, a jó bajnoka és a gonosz megtestesítője. Hiába nyitotta meg előtte a kapuit a Magisztérium, a fiú soha nem érezte úgy, hogy tényleg szívesen látnák ott. Sokkal inkább érzékelte a többiek ellenszenvét… és félelmét.
Most, hogy Call megkezdi utolsó tanévét a mágusképzőben, a helyzete bizonytalanabb, mint valaha. Egyetlen sajátos kivételtől eltekintve az összes barátjától elhidegült. Egy titokzatos árny még mindig nem hagyja nyugodni. És nem is sejti, hogy élete legnagyobb kihívásának küszöbén áll…
A Magisztérium-sorozat nagyszabású lezárásában Holly Black és Cassandra Clare bombasikerű szerzőpárosa végzetes veszéllyel állítja szembe Callumot, bemutatva, hogy a mágia egyaránt lehet megmentő és tönkretevő, létrehozó és elpusztító.

Nincsenek megjegyzések