Végre jön John Green testvérének regénye magyarul és már bele is olvashatunk!

Hamarosan megjelenik Hank Green első könyve, Az abszolút tökéletes izé. 

Én a címéért már helyből odavagyok - a borítója kevésbé fogott meg, bár ezzel a stílussal igazából megy John Green regényeihez.


Olvass bele!


Fülszöveg:

A Carlok csak úgy felbukkantak. A huszonhárom éves April May hajnali háromkor New York utcáit rója, amikor belebotlik egy óriási szoborba. Lenyűgözi a megjelenése és a kidolgozottsága – olyan, mint egy három méter magas, szamuráj fegyverzetbe bújtatott Transformer –, ezért a barátjával, Andyvel forgatnak róla egy videót, amit a srác feltölt a YouTube-ra. April másnap egy nézettségi rekordokat döntögető videóra és egy új életre ébred. Hamar elterjed a hír, hogy a világ minden táján több tucat városban bukkantak fel Carlok – Pekingtől Buenos Airesig mindenhol –, és April, aki először készített róluk felvételt, azon kapja magát, hogy a nemzetközi média intenzív érdeklődésének középpontjába került.
Kapva kap az alkalmon, hogy nyomot hagyjon a világban, de meg kell küzdenie azzal, ahogyan ez az újfajta hírnév a kapcsolataira, a biztonságára és a saját identitására hat. Aprilen a világ szeme, hogy kiderítse, mégis mik ezek a Carlok, és mit is akarnak tőlünk.
Végre jön John Green testvérének regénye magyarul és már bele is olvashatunk! Végre jön John Green testvérének regénye magyarul és már bele is olvashatunk! Reviewed by Deszy on 10/29/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.