Breaking News

A 8 kedvenc Holly Black borítóm

Holly Black születésnapja alkalmából készültem még egy ilyen témájú bejegyzéssel. Az érdekességek után ezúttal a 8 kedvenc Holly Black könyvborítómat szedtem össze.

Ennyi könyv után már igazán volt miből válogatni, de azért nem meglepő módon Holly újabb borítói azok, amik közelebb állnak hozzám. Nyilván befolyásolnak az aktuális trendek is, és az is igaz, minél sikeresebb egy szerző, annál nagyobb eséllyel költenek nagyobb összeget a borítóira, és fordítanak rá nagyobb figyelmet. 

Úgyhogy következzen most a 8 borító, ami a legjobban tetszett!

A The Cruel Prince és a The Wicked King borítók egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörűek. Mindkettő megállja a helyét önmagában is, de egymás mellé téve még össze is passzolnak, ettől csak még jobb a dolog. Ha választanom kell, hozzám egy fokkal közelebb áll a második rész borítója.







Az Ironside egy régebbi Holly borító, ez látszik is rajta. Ezzel együtt a háttér levelei és a korona így is nagyon tetszenek. Nem a kedvencem, de azért szép.




A The Darkest Part of the Forest első blikkre túl soknak tűnhet, de én mégis egyre jobban megszerettem. Kétségtelenül figyelemfelkeltő és nagyon részletgazdag. Az a kék pillangó pedig nagyon feldobja.




Érdekes látni, hogy Holly borítói közül nagyrészt kék árnyalatúakat válogattam, és a legkékebb a The Coldest Girl in Coldtown borító. Egyszerű, de nagyszerű. Csak egy kéz, viszont a tipográfia és a kék szín nagyon hívogatóak, a kéz furcsa állása és sápadtsága pedig kíváncsivá tesz.




A White Cat borítója már régebbi, és a sima fekete alapú borítók közé tartozik, amik mostanában kevésbé divatosak. De ez az arc akkor is gyönyörű, és a színek is nagyon szépen rajta. Gyönyörű megoldás, ahogy a fő motívum és a cím összefolyik - még akkor is, ha elég sokat küzdöttem vele, amikor anno blogturné bannert kellett gyártanom belőle.




Két Magisztérium borítóval zárul ez a bejegyzés. Igazából bármelyik borítót hozhattam volna, mert a maga kategóriájában szerintem az összes Magisztérium borító gyönyörű lett. Mindenesetre a színek és a fő motívum miatt választottam ezt a kettőt, amik szerintem kiemelkedőek még a sorozaton belül is.



Nincsenek megjegyzések