Breaking News

A Testcsel szerzőjének újabb könyve érkezik a Könyvmolyképzőtől

A Scoring Wilder után számíthatunk még R.S. Grey kötetre - derült ki Angelika bejegyzéséből, aki szemfülesen észrevette, hogy a Könyvmolyképző újabb kötet jogaira csapott le az írőnőtől.




Ennek én személy szerint nagyon örülök, mert a Testcselt végigröhögtem, ahogy az a bejegyzésemből is kiderült.

"- Úristen. Ez meg ki?
Ezt a kérdést sokszor teszik fel nekem.
- Ó, ő? - válaszolom. - Az csak Ian."
Csak ilyen a tények legdurvább elkendőzése ebben az évszázadban. 
Csak a Mona Lisa. Csak a Taj Mahal. Csak Ian, az uncsi izmaival meg a csábító, gödröcskés mosolyával.
Csak Ian... csak a legjobb barátom.
Elképesztően közel állunk egymáshol, annyira mélyen vagyunk a barátság-zónában, mint Jim-és-Pamn, bár mindenki azt gondolja, egy pár vagyunk - míg egy nap a tanáriban elterjed a híre, hogy bizony szingli. Fair játszma. És hirtelen elindul az Ian-évad.
Örülnie kellene az újonnan rá irányuló óriási figyelemnek, de mindkettőnk legnagyobb döbbenetére ő csak az én figyelmemre vágyik. 
Egyszer csak a szigorúan ártatlan éjszakai chateléseink szigorúan 18-as karikás telefonhívásokká válnak. A játékos civakodásaink pedig új, veszélyes élt kapnak.
Azt szeretném hinni, hogy egy csak kis csínytevésről van szó, csak feszegeti a határaimat, mint mindig - de amikor Ian felültem az osztályomban az asztalra, és felcsúsztatja a kezét a szoknyám alá, nem túl sok helyet ad a félreértés lehetőségének.
Kicsit félek, hogy a dolgok rosszra fordulnak, és elveszítem a legjobb barátomat, csak mert nem tudtam visszafogni a kezem. Úgyhogy most fogom magam és soha többet nem engedek ennek a földrengető csóknak - ó, ki a francot akarok becsapni?
Viszlát, Ian, haver, jó barát!
Helló, miszter nem is olyan kedves fickó!

Nincsenek megjegyzések