Breaking News

Ez lesz a Ghosts of the Shadow Market közös kötet borítója!

Az utolsó önállóan is megjelenő Ghosts of the Shadow Market novella a hónap végén jelenik meg, de van még hátra egy fontos dolog, illetve kettő: két még hiányzó novella.



A két utolsó novella már csak az egy kötetben, nyomtatásban megjelenő könyvben lesz benne, így összesen az Árnypiacos novellákból is 10 lesz, mint ahogy a Bane krónikák és a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról esetében.

Ez a közös kötet 2019. június 4-én jelenik meg, szóval kicsit még várnunk kell rá - most viszont leleplezték a borítóját!

Legnagyobb örömömre pedig szakítunk a kézzel rajzolt borítókkal, amiket az önálló novellák kaptak, és visszatér Cliff Nielsen a szokásos Árnyvadász stílussal!

A két új történetről is kaptunk egy kis infót. Az egyik címe Forever Fallen (Örökké bukott), a másiké pedig Ghosts of Old Loves (Régi szerelmek szellemei). Ezekről pedig azért nem beszélhet bővebben, mert - figyelem! - elspoilereznék a Queen of Air and Darkness végét.

Egy cuki részletet is megosztott Cassie Jemmel kapcsolatban: miután Zakariás testvér átalakult a mennyei tűz miatt és Jem Carstairsként visszatért az életbe, az Árnypiac több rendszeres látogatója összefogott és küldött neki egy hímzett köpenyt, amin a következő állt: "Mindig te leszel a kedvenc Néma testvérünk."

A borítóról egy külön elemzést hozok hamarosan.

Nincsenek megjegyzések