Breaking News

Már a Könyvmolyképzőnél a Papír hercegnő folytatásainak és még egy Erin Watt könyvnek a jogai!

Épp a minap írtam értékelést a Cifra palotáról, és bár nem zárul olyan függővéggel a kötet, mint az előzmények esetében, azért biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon várjuk a folytatást.

Nos, jó hír érkezett: a Könyvmolyképző már lecsapott a következő két könyv, a Fallen Heir és a Cracked Kingdom jogaira!




A Fallen Heirrel elkezdjük Easton történetét, amire tutira sokan vagyunk kíváncsiak. 

Ám ez nem minden!

A Royal fiúk sorozat nem az egyetlen, aminek örülhetünk a szerzőtől, ugyanis egy másik Erin Watt kötet jogait is megvásárolta már a Könyvmolyképző. 

A When It's Real értékelései is nagyon kecsegtetőek, 13.000 értékelés mellett 4,03-as a tetszési indexe Goodreadsen.

A fülszöveg magyarul:

Ismerd meg Oakley Fordot - a tini celebet, a híres pop sztárt, ismert filmek gyerekszereplőjét, a jó pasit millió rajongólánnyal... és a visszaeső bajkeverőt. A külcsín alapján mindene megvan, de az otthoni élete szétesett, a zenéje hirtelen túl élettelen, a pletykamagazinok folyamatosan a felháborító kitöréseiről cikkeznek - így Oakley csapata úgy dönt, ideje megújulnia. Az eredmény: teljes imázsátalakítás, egy kamu barátnővel, akinek azt kellene bizonyítania a világ felé, hogy Oakley megállapodott.
Itt jön a képbe a tizenhét éves Vaughn Bennett - elkötelezett nővér, részmunkaidős pincérnő, az "átlagos" definíciója. Normál körülmények között sose vállalta volna ezt az átverést, de a családjának pénzre van szüksége, így nincs sok választása. És azért a pénzért, amit Oakley csapata kínál neki, el tudja viselni kicsit a hollywoodi partikat és a csapatnyi újságírót, akik minden lépését lesik. És akkor mi van, ha Oakleyt lélektelen önző seggfejnek tartja? Úgyse esnek bele egymásba tényleg... nem igaz?

Nincsenek megjegyzések