Breaking News

4 idézet a HIM - Ez a srácból, amit a kiadó már megosztott velünk

Ma érkezik a blogturnés értékelésem Sarina Bowen és Elle Kennedy közös regényéről, a HIM - Ez a srácról, de addig is gondoltam, összeszedem nektek azokat az idézeteket belőle, amiket a kiadó már megosztott.




Íme:


„Jamie magához húz.
– Elhiszem – bólint. – De van egy fontos dolog, amit tudnod kell a családról: a vér nem minden. Ha olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek, akkor ők lesznek a családod.
Lerogyok mellé a kanapéra. A műanyag fólia összegyűrődik a boxeralsóm alatt. Jamie egyik izmos karjával átölel, és homlokon puszil.
– Én vagyok a családod, drágám.
Kiveszi a kezemből a telefont, és megérinti a kijelzőt.
– Látod ezt a sok őrültet? Ők is a családod lesznek, ha engeded. Igaz, hogy néha a falra lehet mászni tőlük, de még így is totál megéri.
Hiszek neki.”


„Ahogy elsétálunk a játékbolt előtt, mindketten félrehúzódunk két, babakocsit toló anyuka elől. Mindkét nő felém fordul, és megcsodálja a tetkóimat. A tekintetükből megvetés helyett izgatott érdeklődés sugárzik. Ugyanez megismétlődik a következő sarkon, ahol egy csapat tinilány torpan meg egy kis bámészkodásra. Menet közben a „tetkós félisten” szavakat hallom a hátam mögött. Jamie elneveti magát.
– Biztos, hogy nem akarsz átigazolni a biszexekhez? Mert az tuti, hogy a csajoknál nagy sikered lenne.
– Á, inkább nem. Amúgy sem lenne tisztességes a heteró srácokkal szemben, ha bevetném magam a vadászterületükön. Semmi esélyük nem lenne.”


„A kávézóban elég hosszú a sor, de tudom, hogy még így is időben odaérek a pályára. Vannak hetek, amikor valahogy minden összejön. A hétvégén a hokicsapatom behúzta az NCAA rájátszás első két körét, és ezzel bejutott a legjobb négy közé, valami csoda folytán B mínuszt kaptam a kimerültségtől félkómásan írt töriesszémre, most pedig a megérzésem azt súgja, hogy a srác előttem nem fog bonyolult italt rendelni. A ruhája alapján egyszerű fickónak tűnik. Mostanában nekem áll a zászló. Megy minden, mint a karikacsapás. A korcsolyám éles, a jég tükörsima.”


„Nem vagyok sznob, mert tudom, hogy a vagyon nem gyógyítja a korlátoltságot és a boldogtalanságot. Elég ránézni a családomra.”

Nincsenek megjegyzések