Breaking News

Újabb kalózos YA könyvvel érkezik a Könyvmolyképző

Sara Raasch Hó mint hamu sorozat a Twister Mediánál jelent meg, de Angelika most észrevette, hogy a szerző egy másik könyvének, a These Rebel Wavesnek a jogaira a Könyvmolyképző csapott le.

Így újabb kalózos YA történet érkezhet a kiadó Vörös Pöttyös sorozatába!


Forrás




Fülszöveg:

Adeluna katona. Öt évvel ezelőtt segített Grace Loray varázslattal átitatott szigetének megbuktatni az elnyomó Argridet, egy országot, amit a vallás irányított. De alkalmazkodni a háború utáni élethez nem is olyan egyszerű. Amikor az argridiai küldöttség köddé válik a béketárgyalásokon Grace Loray új tanácsával, Argrid brutális elégtételt követel - de Lu úgy sejti, valami ennél is veszélyesebb van alakulóban.
Devereux kalóz. A folyamfosztogatóknak nevezett törvényen kívüliek egyikeként a sziget mágikus növényeit fosztogatja, és eladja őket a feketepiacon. De miután Argrid bevádolja őket, hogy ők tüntették el a diplomatákat, Vex maga is célponttá válik. Szakértő navigátorként beleegyezik, hogy segít Lúnak megtalálni az argridiaiakat - de az igazság, amit felfedeznek, veszélyesebb lehet bármely háborúnál.
Benat eretnek. Argrid koronahercegeként titkos megszállottság fűti Grace Loray tiltott varázslatai iránt. Amikor Ben édesapja, a király azzal a sokkoló feladattal bízza meg, hogy változtasson Argrid varázslattal szemben tanúsított rettegésén, Bennek rá kell jönnie, egyetlen herceg elég lehet-e, hogy megváltoztasson egy bigott országot - vagy megássa a saját sírját.
Ahogy egyre több az összeesküvés, Lúnak, Vexnek és Bennek dönteniük kell, kik akarnak lenni... és mivé hajlandóak válni a békéért.

Nincsenek megjegyzések