Breaking News

Végre tudjuk, mikor lesz a Pretty Little Liars spin-off The Perfectionists premierje + új előzetest is kaptunk

Mostanra már nagyon nem titok, hogy a Pretty Little Liars sorozathoz érkezik egy spin-off széria, a The Perfectionists. Annyira nem, hogy korábban már kaptunk is hozzá egy előzetest.

Azt is tudtuk, hogy idén várható a premier (a 2019-es YA adaptációs listámra is rákerült), de hogy pontosabban mikorra számíthatunk az új sorozatra, csak nem akart kiderülni. Most viszont egy újabb előzetes kíséretében végre elárulták: a premier nem is olyan sokára, március 20-án lesz!

A régi szereplők közül visszatér Alison és Mona, akik Beacon Heightsbe költöznek, és újabb titkok, hazugságok és gyilkosságok hálójába kerülnek.




Az új előzetes:




Az új sorozat története nagyon hajaz az eredetire: Beacon Hights-ban öt lány - Ava, Caitlin, Mackenie, Julie és Parker - tudják, hogy nem kell jónak lenni ahhoz, hogy tökéletes légy. A lányok először úgy gondolják, nincs bennük semmi közös, de aztán rájönnek, hogy összefűzi őket Nolan Hotchkiss iránti gyűlöletük, aki mindegyikőjükkel szörnyű dolgokat művelt. Előállnak hát a tökéletes tervvel, hogyan lehetne megölni - persze ezek csak hipotetikus elképzelések. Csak vicc... legalább annak tűnik, amíg Nolan meg nem hal, pontosan úgy, ahogy ők eltervezték. Csakhogy nem ők tették. És ha nem találják meg a valódi gyilkost, az a tökéletes életük végét jelenti.

Néhány új főszereplő:


Nincsenek megjegyzések