Breaking News

Az Üveg hercegnő és a Trónok harca borítóját ugyanaz tervezte?! {Nyereményjáték}

Jessica Day George: Üveg hercegnő

A blogturnéról
Ki szereti a jó kis mesefeldolgozásokat? Hát most itt egy újabb!
Az Éjféli bált már sokan ismerhetitek, és végre megérkezett a várva várt folytatás. Rose után Pipacs hercegnőé a főszerep, és egy furcsa párválasztó csereprogramé. Tartsatok velünk Ti is Bretonba, ahol újabb titkok és átkok várhatnak ránk.
És ha ügyesek vagytok, még a könyv egy példányát is megnyerhetitek!

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 280
Fordító: Robin Edina
ISBN: 9789634573791
Sorozat: Éjféli bál 2.
Kezelhető-e standalone-ként? Igen
Moly link
Goodreads link (4,05)
Megrendelési link
Az egyik átok… a másikhoz vezet.

Miután hosszú évekig átok kényszerítette, hogy minden éjszaka táncra perdüljön, Pipacs hercegnő esküvel megfogadta, hogy soha többé nem húz tánccipellőt a lábára. Éppen ezért csupán vonakodva vállalkozik arra, hogy részt vesz a királyi csereprogramban, amit édesapja a szomszédos országok uralkodóival együtt ötlött ki.

Először nem is tűnik olyan rossznak az élet a távoli Bretonban, főleg mivel felbukkan egy jóképű herceg, aki a barátságát kínálja… sőt talán még többet is. Ám egy Eleonora nevű szegény szolgálólány is megjelenik a színen, és szemet vet a hercegre. Vajon melyik lány fogja elnyerni a szívét? És vajon ki áll a káprázatos báliruhák és cipellők mögött, amikben a nincstelen Eleonora parádézik a bálokon? Csak Pipacs hercegnő lát át a mágián, ami a királyság összes többi lakóját bűvöletben tartja. Mivel egy átkot már sikerült legyőznie, ő a legmegfelelőbb arra, hogy egy másikkal is megbirkózzon.


Olvass bele a képre kattintva!


konyvmolykepzo.hu/reszlet/entangled.pdf?ap_id=Deszy


Blogturné extra - A borítótervező


Lett légyen akármilyen gyönyörű egy könyv borítója, a borítótervezőről bizony csak ritkán esik szó. Pedig meglepő dolgokat fedezhetünk fel némi kutatással?

Gondoltátok volna például, hogy az Üveg hercegnő borítójáért ugyanaz a felelős, aki a Trónok harca kötetekét? 

Pedig így van! 

A fotós neve Larry Rostant és az évek során számtalan olyan gyönyörű fotóval ajándékozott meg bennünket, amik végül elképesztően népszerű és tetszetős borítókként végezték.

Talán az a legegyszerűbb, ha nem is szaporítom tovább a szót, hanem hozok egy válogatást a munkáiból:


Egyébként egy brit úriemberről van szó, aki maga fotóz és készíti a digitális utómunkákat is. Ő az:Nyereményjáték


Mostani játékunk nem lesz túl nehéz, de azért van benne egy kis csavar. Minden állomásunk megosztunk egy-egy idézetet olyan regényből, aminek az alapját legalább részben valamilyen mese adta. A megfejtésben NEM a könyv címét várjuk, hanem a meséét (vagy az egyik meséét), ami ihlette.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

– Ezt most miért kell?
A fiú arcán egy pillanatnyi fájdalom suhant át.
– Miért? Nem vehetek neked ajándékot? – kérdezte olyan hangon, hogy Cinder vezetékeiben majdnem elakadtak az elektromos impulzusok.
– Nem. Azután semmiképp, hogy a héten vagy hat üzenetedre nem válaszoltam. Eszednél vagy?


a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


04.15 - Olvasónapló
04.17 - Deszy könyvajánlója - EXTRA
04.19 - Dreamworld - EXTRA
04.21 - CBooks
04.23 - Deszy könyvajánlója 

Nincsenek megjegyzések