Breaking News

Itt van a Szer'usz világ mindkét borítója - Rendeld meg azzal, amelyik jobban tetszik

Az elmúlt napokban a legújabb Ambrózy kötet borítója borzolta a kedélyeket. Ebbe nem mennék bele túl részletesen, hiszen már túl vagyunk rajta.

Mindenesetre a végeredmény: a kötet érkezik egyfajta borítóval, ami - mint lent látjátok - jobban hajaz az eddigi borítókra, és érkezik egy kisebb példányszámú, exkluzív gyűjtői kiadás is, ezen pedig Márikát láthatjuk.

A Márikás borítót már láthattuk, a közönségszavazásnak megfelelően fekete háttérrel:

>>> Rendeld elő ITT <<<
És most lehull végre a lepel arról a bizonyos másik borítóról is.

Íme:

>>> Kemény kötés <<<
>>> Puha kötés <<<


A fülszöveg:

1901. márciusa. Ambrózy Richárd bárót meglőtték. A Rókus kórház magánkórtermében élet és halál közt lebegő hírneves budapesti magánzó detektív mellett fiatal hitvese, Hangay Mili őrködik egészen addig, míg egy nap rá nem ront a rendőrség, hogy gyilkosság vádjával letartóztassa.
Ambrózy báró tehát „dögrováson”, a neje vizsgálati fogságban van, így látszólag senki sincs, aki a fiatal házaspárra zúduló, rémálomhoz hasonlatos cselszövés háttere után kutakodjék. Senki, csupán a kis Mück Mári, a cserfes tabáni zsebtolvajlányból lett „társaskodónő” és cseppet sem „komor” komorna, aki a maga szélütött módján kezd a nyomozásba, melynek során magával a véres kezű Pesztonkával, a századforduló Budapestjének legrettegettebb bűnözőjével találja szemben magát.
A rendkívül népszerű Ambrózy báró esetei című sorozat legújabb kötete bő humorral, meghökkentő fordulatokkal, számos valóban élt szereplővel és valós eseménnyel ízesített, kalandos időutazást kínál olvasóinak a korabeli Budapest legközepébe és főleg annak alvilágába.

Nincsenek megjegyzések