Breaking News

Új hírek Sarah J. Maas felnőtt fantasyjéről - Itt a cím, fülszöveg és a megjelenés időpontja!

Korábban már írtam róla, hogy Sarah J. Maas felnőtt fantasy sztorival jelentkezik hamarosan, ami a Crescent City címet viseli.

Legújabb hírlevelében új híreket osztott meg a kötettel kapcsolatban.

Ahogy írja:

"Hónapok óta keményen dolgozom ezen a könyvön (oké, valójában évek óta, de ez a legutóbbi határidő majdnem két hónap nonstop munkát jelentett), úgyhogy hihetetlenül izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek a megjelenési időpontot - és a hivatalos címet. (...) Minden nappal, amikor ezen a könyvön dolgoztam, egyre inkább beleszerettem, és alig várom, hogy még több részletet megosszak veletek hamarosan."




Azaz a cím tehét House of Earth and Blood, azaz Föld és Vér Háza, a megjelenés pedig jövő január 28.

Íme:

Kaptunk egy fülszöveget is hozzá végre:

A New York Times bestseller szerző Sarah J. Maas tollából teljesen új sorozat, Crescent City címmel, a Föld és Vér Házával: a féltündér-félember Bryce Quinlan története, aki bosszúra szomjazik egy kortárs fantasyvilágban, tele mágiával, veszéllyel és perzselő románccal.
A félig tündér, félig ember Bryce Quinlan imádja az életét. Nappal egy antikvitással üzletelő díler, éppen csak legális mágikus tárgyakat árusít, éjjel pedig a barátaival bulizik és kihasználja az összes Lunathion - más néven Crescent City, azaz Félholdváros - kínálta élvezetet. De mindez összeomlik, amikor egy kegyetlen gyilkos az egész várost alapjaiban rázza meg - vele együtt pedig Bryce világát is.
Két évvel később az állása halott ügy, és most már csak a város kétes hírű bárjaiban tehet szert némi boldog figyelemelterelésre. De amikor a gyilkos újra lecsap, Bryce hirtelen a nyomozás közepén találja magát, a hírhedt Bukott angyallal, akit saját brutális múltja is folyamatosan kísért.
Hunt Athalar, az Arkangyalok személyes asszaszinja semmit sem akar Bryce Quinlantől, hiába kapta feladatul, hogy megvédje a lányt. Ő ugyanis megtestesít mindent, ami ellen Hunt annak idején fellázadt, és sokkal jobban érdekli a bulizás, mint hogy megoldja a gyilkosságot, nem számít, mennyire közel van is. De Hunt hamarosan rájön, hogy sokkal több van Bryce-ban, mint amit első pillantásra fel lehet fedezni - és ki kell találnia, hogyan dolgozzon vele együtt, ha meg akarják oldani az ügyet.
Miközben Bryce és Hunt versenyt futnak az idővel, hogy kibogozzák a rejtélyt, nem is sejtik, milyen mélyre kell merülniük a városban, harcos alakulatokon át, le, egészen a Pokol bugyráig, ahol a dolgok, amik már egy ezredéve pihentek, hirtelen ébredezni kezdenek...
Sarah J. Maas New York Times bestseller szerző gazdag és innovatív új fantasysorozatában az olvasó felejthetetlen karakterekkel és letehetetlen rejtélyekkel merülhet el a veszteség szívfájdalmában, a szabadság árában - és a szerelem erejében.

1 megjegyzés:

  1. Kar, hogy hozzánk csak kb. 3 év múlva fog eljutni, ha kiadja valaki magyarul egyáltalán. :(

    VálaszTörlés