Breaking News

Sorozat készül A felhők fölött 3 méterrel című filmből a Netflixre

Szuper hírt osztott meg az olasz Netflix: sorozatot készítenek A felhők fölött 3 méterrel sztorijából!

Az első könyv még a 90-es évek elején jelent meg, ám akkor nem aratott óriási sikert Olaszországban. A spanyolok viszont lecsaptak rá, és elkészítették a nagyon is sikeres filmeket belőle, Mario Casas és María Valverde főszereplésével.




Azóta már a regény is folytatást kapott, a három kötet magyarul is megjelent a Ciceró gondozásában.

A sztori mindenkit magával ragadott: A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. H ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

Az újabb adaptáció hírét maga a szerző jelentette be. De azért a változásokra fel kell készülni. 

Arról egyelőre ugyanis nincs hír, hogy hány részre számíthatunk, és hogy mennyire szorosan követik majd a könyveket. Természetesen a szereposztás is más lesz. Emellett a jól megszokott neveknek is búcsút kell intenünk, Babi helyett Sallyt kapunk, H pedig az Ale nevet kapta - bevallom, ezek nekem egyáltalán nem tetszenek, főleg utóbbi...

Nincsenek megjegyzések